Cryptocurrency kopen! Hoe en waar kan dit?

cryptocurrency

Inhoud van artikel

Cryptocurrency zijn de laatste laatste jaren ongekend populair. Ondanks de crash die al bezig is vanaf begin dit jaar groeit het aantal mensen dat geld investeert in crypto. Iedereen wil ook een stukje mee pakken om op een makkelijke manier geld te verdienen. Waar kun je nu het beste crypto kopen? We geven je uitleg over de beste exchanges wereldwijd en ook welke je nationaal het beste kunt kiezen.

Crypto kopen bij grote organisaties wereldwijd

 • Binance
  Binance is een van ’s werelds grootste en populairste platformen. Dit platform zit gevestigd in Malta. Het aanbod is zeer uitgebreid, de kosten zijn laag en platform werkt goed. Uniek aan Binance is dat ze hun eigen cryptomunt hebben, de Binance Coin (BNB).  Er is wel enige ervaring is vereist, het is geschikt voor mensen die echt willen handelen
 • Coinbase
  Coinbase heeft wereldwijd de meeste klanten, het is sinds 2021 een beursgenoteerd bedrijf. Je kunt geld verdienen op Coinbase door het voltooien van cursussen. Je krijgt dan beloningen die worden uit betaald in cryptocurrency. 
 • OkeX
  OkeX neemt de laatste jaren een groei in de top van de crypto exchanges. Na enkele tegenslagen in het gebruikersgemak bouwt het zich de laatste tijd uit als een betrouwbaar platform met vele mogelijkheden. Met 200 miljoen gebruikers heeft het zich bewezen geen eendagsvlieg te zijn.

Cryptocurrency kopen via Nederlandse partijen

 • Bitvavo
  Bitvavo maak het traden in crypto valuta voor iedereen erg makkelijk. Deze Nederlandse partij maakt het niet alleen makkelijk om cryptocurrency te kopen, maar ook nog eens zeer goedkoop.  Je kunt hier betalen met iDeal en je hoeft zelf geen cryptocurrency wallets aan te maken want dat doen zij voor jou.
 • Litebit
  Litebit bestaat sinds 2013 en is gevestigd in Rotterdam. Litebit is in de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste broker in Europa. Het is eenvoudig crypto te kopen en te verkopen.
 • Bitcoinmeester
  Bitcoin meester is relatief nog een jong bedrijf, ze zijn gestart in 2017. Bitcoin Meester heeft het allergrootste aanbod van meer dan 200 verschillende crypto’s. Je kan makkelijk zonder ervaring beginnen in het verhandelen van cryptocurrency.

Beginnen met het kopen en investeren in cryptocurrency

Wil je net beginnen met het investeren in crypto’s? Wil je graag langzaam kennis maken met de markt? Kies dan voor Bitvavo of Coinbase. Beiden zijn makkelijk te gebruiken en je kunt doormiddel van IDEAL betalingen snel beginnen met het handelen in cryptomunten.

Heb je al iets meer ervaring en wil je graag een groter aanbod om in te kunnen handelen dan adviseren we om te kiezen voor te broker Binance.